SPREMIŠTA ZA KANTE ZA SMEĆE

Spremišta za kante za smeće (kućice za smeće) izrađena su u izuzetno visokoj kvaliteti, otporna su na vremenske uvjete,  atraktivna,  izdržljiva i  prilagodljiva. Projektirana su tako da se uklapaju u sve strukture mjesta na koja se postavljaju, a moderanim dizajnom prate svjetske trendove u zaštiti okoliša. Jednostavna su i funkcionalna. Postavljaju se na različite podloge.

Prvi dojam objekta izuzetno je važan bez obzira radi li se o stambenim ili poslovnim objektima. Kante za smeće, iako neugledne, neophodne su u stanovanju odnosno obavljanju poslovnih djelatnosti. Osim što nisu oku ugodne, također šire neugodne mirise i privlače razne životinje i štetočine. Uz to, oko njih se uvijek nalazi razbacanog smeća. Stoga je kante, odnosno kontejnere za smeće, potrebno profesionalno i kvalitetno zbrinuti.

Najbolje i najkvalitetnije rješenje za to su naša spremišta za kante i kontejnere za smeće, kućice za kante za smeće ili spremnici za kante za smeće. Našim spremištima nepozvane goste zadržavate podalje od kanti za smeće, a samim time i od vlastitog objekta, dok istovremeno nadograđujete svoj objekt modernim i kvalitetnim višenamjenskim spremištem prilagođenim različitim potrebama zbrinjavanja otpada.

Čvrsta čelična konstrukcija s mogućnošću sidrenja vijcima na čvrstu podlogu daje sigurnost od vremenskih nepogoda i pruža bolju stabilnost. Klizni sistem otvaranja i zatvaranja omogućava lakše rukovanje i ostavlja više slobodnog prostora oko objekta te istovremeno onemogućava lom ostavljenih otvorenih vrata u slučaju nevremena ili ostalih nesretnih slučajeva.