NADSTREŠNICE

Nosači za nadstrešnice izrađuju se prema modularnom sistemu. Moduli se dodaju u niz prema potrebama i zahtjevu naručitelja. Jednostavni su i kvalitetni. Vruće cinčana konstrukcija znatno produljuje vijek trajanja, pogotovo u primorskim krajevima. Zbog jednostavnosti tehničkog rješenja samih nosača i njihove izrade, elementi su jednostavni za postavljanje i montažu, a samostalnom montažom znatno se pojeftinjuje investicija. Isporučuju se sa svim potrebnim vijcima i spojnim priborom.

Važno je napomenuti kako su naši nosači za nadstrešnice, kao i svi naši proizvodi, dokazano izdržljivi i prilikom otežanih vremenskih uvjeta. Takav rezultat projekcija je discipliniranog i modernog pristupa kontroli kvalitete koji primjenjujemo obraćajući pritom pažnju i na zahtjeve ekološke zaštite.

Kao što je već navedeno, spomenuta kvaliteta proizvoda nije umanjena njegovom jednostavnošću. Brojni su kupci već izrazili zadovoljstvo našim proizvodom, a primjere takvih nadstrešnica, čiju smo montažu i postavljanje odradili samostalno, možete pogledati na priloženim slikama.