O SPREMIŠTIMA

Visoka otpornost na vremenske uvjete &
čvrsta čelična konstrukcija

Spremišta za kante za smeće izrađena su u izuzetno visokoj kvaliteti, otporna su na vremenske uvjete,  atraktivna,  izdržljiva i  prilagodljiva. Projektirana su tako da se uklapaju u sve strukture mjesta na koja se postavljaju, a modernim dizajnom prate svjetske trendove u zaštiti okoliša. Jednostavna su i funkcionalna.

Postavljaju se na različite podloge. Čvrsta čelična konstrukcija s mogućnošću sidrenja vijcima na čvrstu podlogu daje sigurnost od vremenskih nepogoda i pruža bolju stabilnost. Klizni sistem otvaranja i zatvaranja omogućava lakše rukovanje i ostavlja više slobodnog prostora oko objekta te istovremeno onemogućava lom ostavljenih otvorenih vrata u slučaju nevremena ili ostalih nesretnih slučajeva.

O SPREMIŠTIMA

Rješavanje neugodnih mirisa &
vlastiti proizvodni pogon

Svi modeli projektirani su i izrađeni sa optimalnom cirkulacijom zraka koja sprječava zadržavanje neugodnih mirisa unutar prostora. Strujanjem zraka mirisi izlaze kroz otvore spremišta na otvoreni prostor. Spremišta imaju mogućnost uređivanja i uljepšavanja krovišta cvijećem, zelenilom, kamenčićima ili ostalim prema vlastitom ukusu i izboru. Spremišta se proizvode u vlastitom proizvodnom pogonu na suvremenim strojevima uz napredna tehnološka rješenja. Stručni i educirani djelatnici sustavno rade na unapređivanju rada i razvoja proizvoda i svojim djelovanjem izlaze u susret.

VIŠENAMJENSKA FUNKCIJA
VIŠESTRUKO ISPLATIVA INVESTICIJA
GARANCIJA KVALITETE

IZVID NA TERENU, TEHNIČKO SAVJETOVANJE, PROJEKTIRANJE, PROIZVODNJA, DOSTAVA I MONTAŽA

Ovdje možete preuzeti katalog naših proizvoda!

NAŠA VIZIJA

Zašto su spremišta sve potrebnija?

Prvi dojam objekta izuzetno je važan. Kante za smeće, osim što su neugledne, šire neugodne mirise i privlače razne životinje, a oko njih se uvijek nalazi razbacanog smeća. Stoga je kante, odnosno kontejnere za smeće, potrebno profesionalno i kvalitetno zbrinuti.

  Pošaljite upit!  NAJNOVIJI ČLANCI

  Tražite Savjet?

  ČEMU SLUŽE SPREMIŠTA?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO

  ZAŠTO SMO VODEĆI HRVATSKI BREND U PROIZVODNJI SPREMIŠTA?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO

  KAKO ISTOVREMENO UREDITI EKSTERIJER I ZBRINUTI ALAT, DRVA ZA OGRIJEV ILI KANTE ZA OTPAD?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO