VRSTE SPREMIŠTA
& NAČIN IZRADE

Spremišta za kante za smeće izrađena su u izuzetno visokoj kvaliteti, otporna su na vremenske uvjete,  atraktivna,  izdržljiva i  prilagodljiva.

 

MATERIJALI &
BOJE SPREMIŠTA

Kvalitetan čelik i čvrsta konstrukcija su garancija otpornosti na različite vremenske uvjete. Po želji kupca dostupno u različitim bojama i sa raznom dodatnom opremom.

NARUDŽBA & USLUGE DOSTAVE

Prilikom narudžbe samostalno izvodimo izvid na terenu, tehničko savjetovanje, projektiranje, proizvodnju, dostavu i montažu.

O NAMA

Dugogodišnja Tradicija & Zavidni Rezultati

Izvor-KA d.o.o. uspješno posluje od 1999.godine. Specijalizirali smo se za proizvodnju spremišta za kante i kontejnere za smeće te vrtnih kućica. Dugogodišnjim radom, iskustvom i stručnošću dokazali smo kvalitetu i pouzdanost naših proizvoda i usluga te stekli povjerenje i suradnju s mnogim uglednim poslovnim partnerima. Sve proizvode i usluge izrađujemo stručno i profesionalno u izuzetno visokoj kvaliteti. Surađujući s nama možete biti sigurni da ćete dobiti profesionalan pristupu i vrhunsku kvalitetu usluge i izrade svih proizvoda. 

Više od 20 godina uspješnog poslovanja.

Zadovoljni kupci diljem cijele Hrvatske i šire.

Suradnja sa uglednim poslovnim partnerima.

Povjerenje temeljeno na stručnim savjetima i rješenjima.

NAŠA VIZIJA

Zašto su spremišta sve potrebnija?

Prvi dojam objekta izuzetno je važan. Kante za smeće, osim što su neugledne, šire neugodne mirise i privlače razne životinje, a oko njih se uvijek nalazi razbacanog smeća. Stoga je kante, odnosno kontejnere za smeće, potrebno profesionalno i kvalitetno zbrinuti.

  Pošaljite upit!  NAJNOVIJI ČLANCI

  Tražite Savjet?

  ČEMU SLUŽE SPREMIŠTA?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO

  ZAŠTO SMO VODEĆI HRVATSKI BREND U PROIZVODNJI SPREMIŠTA?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO

  KAKO ISTOVREMENO UREDITI EKSTERIJER I ZBRINUTI ALAT, DRVA ZA OGRIJEV ILI KANTE ZA OTPAD?

  SAZNAJ VIŠE… USKORO