SPREMIŠTE ZA BICIKLE

Spremišta za bicikle štite Vaše bicikle od krađa, vremenskih nepogoda i prljavštine. Izrađujemo ih u vlastitom proizvodnom pogonu pridržavajući se strogih uvjeta kontrole kvalitete izrade.

Uz niske modularne biciklarnike koji se nadovezuju jedan do drugog ili jedan na drugog, biciklarnike izrađujemo i s mogućnošću ugradnje kukica tako da bicikli vise na kotaču te po željama i potrebama naših cijenjenih kupaca.

Takva spremišta za bicikle vrlo su prilagodljiva. Prilikom projektiranja u obzir je uzeto uklapanje u mjesta različite strukture, a moderan dizajn prati svjetske trendove zaštite okoliša. Jednostavnost i funkcionalnost ovakvog dizajna je neosporna, a nezanemariva je i prilagodljivost postavljanja biciklarnika na različite podloge i površine.

Ovakav način spremanja bicikla izvrsno je rješenje i za stambene ili poslovne objekte koji nemaju nikakav drugačiji prostor osiguran upravo za spremanje istih. Za spomenute objekte upravo naša spremišta mogu pružiti određenu razinu sigurnosti prilikom spremanja bicikla pridržavajući se pritom modernih zahtjeva i normi vezanih uz kvalitetu, izgled ili ekološku svijest.